• Meld hier kosteloos je retourzending aan. Houd hierbij je bestelnummer bij de hand.

    TE KLEIN / TE GROOT?
    Via ons retourportaal kan je aangeven welke maat je graag zou willen ontvangen mocht je bestelling te klein/groot uitvallen. Graag vragen wij je om geen aparte bestelling te plaatsen hiervoor.

  • De geretourneerde producten moeten volledig nieuw, niet gedragen en in hun originele verpakking zijn. Geretourneerde producten die tekenen van slijtage of gebruikssporen vertonen, of als het product niet meer geschikt is voor de verkoop, zullen niet worden verwerkt door ons team. Gelieve een schone ondergrond te gebruiken tijdens het passen van de producten.

    Geretourneerde producten moeten in een aparte verzendverpakking worden verzonden om beschadiging van de originele schoenendoos te voorkomen. Wij hebben het recht om uw retouraanvraag te weigeren als de originele verpakking beschadigd is.

  • Als je retourzending is geaccepteerd, wordt je terugbetaling automatisch verwerkt en gecrediteerd op je oorspronkelijke betaalmethode. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat je terugbetaling is verwerkt.

  • Als je retourzending is geweigerd, wordt je hiervan binnen 5 werkdagen per e-mail op de hoogte gesteld. Wij zullen dan je geretourneerde artikelen naar je terugsturen.